Ayurveda Castricum

Wat zeggen mijn klanten

Ik ben bij Alena geweest omdat ik erg veel last had van buikklachten, ik ben drie keer geweest en door de juiste diagnose en voedingsadviezen heb ik nu nergens last meer van.  Door haar adviezen leef ik nu ook gezonder en bewuster. De adviezen zijn bruikbaar en makkelijk in de praktijk te brengen. Ik zou het iedereen willen aanraden.
Claudia Runderkamp

Sinds 2009 ben ik gediplomeerd Ayurvedic Lifestyle & Alena geeft advies op maat! Samen hebben we onder het genot van een kop thee mijn eetgewoontes en gezondheid doorgenomen. Daarna heb ik adviezen gekregen over wat ik het best kan eten op welk tijdstip. Vooral de volgorde en tijdstippen wanneer ik wat het beste kan eten zijn voor mij heel handig. Ook heb ik kruiden gekregen die mij helpen om het voedsel beter te verteren, recepten van heerlijke gerechten en ze motiveert me om het vol te houden. Gezond worden en blijven met behulp van heerlijk eten! Wat wil je nog meer! Dat raad ik iedereen aan.
Barbara Schilder

Ik was al een tijd zelf aan het onderzoeken en was ook beetje bekent met Ayurveda, en toen kwam ik Alena Kesselaar tegen op internet. Ik had hulp nodig met mijn voeding omdat ik last had van veel pijnen en daar heeft zij mij goed mee geholpen. Ze heeft mij wat tips gegeven waar ik wat mee kan. Ik was bjv de hele dag groene thee aan het drinken maar dat was voor mij juist niet goed geweest en dat merk ik ook.  En ze gaat kookles geven daar wil ik ook aan mee doen. Alena ik ben blij dat je ben tegengekomen,je bent geduldig, aardig,en ik kan bij je terecht als ik vragen heb. Dank je wel.
Groetjes Tiny Schilder

Lekker en gezond eten, klaargemaakt met liefde en aandacht. Zo wordt het hier bij Attitude Holland door alle collega's ook ontvangen. Wij zijn Alena zeer dankbaar voor alles wat je doet voor ons, zeker ook die verassings-hapjes die soms onaangekondigd binnen komen (lekker-lekker). Dikke knuffel en dikke vette tien voor je Ayurvedische maaltijden en alles wat er bij hoort!
Director Rob van Berkel
www.attitudeholland.nl

Adres:
Eerste Groenelaan 15
1901 TA Castricum
T: 06-52430839 
E: alena.iknatuurlijk@gmail.com


Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief!